1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Aleyna Kalaycıoğlu’ndan doktor ihmaline isyan: Engelli kardeşi Cansu’nun yaşadığı skandal olayı anlattı

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan doktor ihmaline isyan: Engelli kardeşi Cansu’nun yaşadığı skandal olayı anlattı

Survivor yarışması ile tanınan ve son dönemde müzik kariyeriyle adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medyada yaptığı açıklamayla engelli kardeşi Cansu'nun, doktor ihmali sonucu bu duruma geldiğini belirtti. Kalaycıoğlu, yeniden dava açacağını duyururken, yaşadıkları acı dolu süreci paylaştı.

featured

Survivor’ın en popüler yarışmacılarından biri olan ve yarışmanın ardından şarkılarıyla karşımıza çıkan Aleyna Kalaycıoğlu, engelli kardeşi Cansu’nun doktor ihmali yüzünden engelli kaldığını açıkladı.

Aleyna Kalaycıoğlu, 15 yaşındayken kardeşi Cansu’yu hastaneye götürdüğünü ve doktorun aceleyle apandisit teşhisi koyarak ameliyata aldığını anlattı. Kalaycıoğlu, doktorun ameliyattan hemen sonra tatile çıkmak üzere olduğunu vurguladı ve “Kardeşim aslında apandisit patlamamıştı, ama doktor acil müdahale ederek ameliyata aldı” dedi. Ameliyat sonrası doktorun “Şeker yesin” tavsiyesini üzerine Cansu’ya meyve verdiklerini belirten Kalaycıoğlu, kardeşinin günlerce uyanmadığını ve sonunda diyabet komasına girdiğini öğrendiklerini söyledi.

“70 DAKİKA KALBİ DURDU”

Aleyna Kalaycıoğlu, kardeşi Cansu’nun yoğun bakıma alındığını ve doktorun tatilden döndüğünde artık çok geç olduğunu ifade etti. Kalaycıoğlu, “Kardeşimin kalbi 70 dakika boyunca durmuştu. Beyninin %70’inden fazlası hasar gördü ve fişini çekmemiz istendi” diyerek yaşadıkları trajediyi paylaştı. Kalaycıoğlu’nun açıklamaları, kardeşi Cansu’nun aslında sadece tip 1 diyabet hastası olduğunu ve ameliyatlık bir durumu olmadığını ortaya koydu.

Kalaycıoğlu, kardeşi Cansu’nun dosyasında tam 8 adli tıp raporu bulunduğunu belirtti ve 2018 yılında sonuçlanan ceza davasında, 3 doktor ve hastanenin taksirle adam yaralamaktan mahkum edildiğini söyledi. Ancak İstinaf Mahkemesi’nin dosyayı geri çevirdiğini dile getiren Kalaycıoğlu, hukuki mücadeleyi yeniden başlatacağını açıkladı.

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan doktor ihmaline isyan: Engelli kardeşi Cansu’nun yaşadığı skandal olayı anlattı
Yorum Yap