1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Fethullah Gülen’in ölümü üzerine Oğuzhan Uğur’dan çarpıcı açıklama: ‘Alacağım vardı, ahirete kaldı’

Fethullah Gülen’in ölümü üzerine Oğuzhan Uğur’dan çarpıcı açıklama: ‘Alacağım vardı, ahirete kaldı’

Teröristbaşı Fethullah Gülen, bugün tedavi gördüğü hastanede öldü. Babası Ergenekon Kumpası mağduru olan Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Uğur, " Asla unutmam. Şimdi ‘ateşi bol olsun’ diyen gazeteciler evlerindeydi. Ergenekon kumpasını zafer olarak adlandırıyor, kutluyorlardı" dedi.,

featured

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen öldü. Gülen’in ölüm haberi, kendisine yakın ‘Herkul’ sitesinde duyuruldu.

Fethullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede öldüğü, Herkul adlı internet sitesinin sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyuruldu:

“Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

FETÖ elebaşı Gülen, böbrek yetmezliği ve şeker hastalığının yanı sıra ayrıca demans sebebiyle tedavi görüyordu.

Ergenekon Soruşturması kapsamında gözaltına alınan Hasan Atilla Uğur’un oğlu olan Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Oğuzhan Uğur’un babası Emekli albay Hasan Atilla Uğur Ergenekon Soruşturması kapsamında toplam 29 yıl 3 ay hapis cezasında çarptırılmıştı.

5 yıl 9 ay tutuklu kalan Uğur 2014 yılında tahliye oldu ve beraat etti.

Oğzuhan Uğur’un sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

İyi hatırlıyorum o günü. Ben de mahkemedeydim. Bir avuç insan vardı yanımızda. Gerçekten bir avuç… Asla unutmam. Şimdi ‘ateşi bol olsun’ diyen gazeteciler evlerindeydi. Ergenekon kumpasını zafer olarak adlandırıyor, kutluyorlardı. Toplumun da pek azı umursuyordu bu durumu, birbirimizi kandırmayalım. Şimdi çığ gibi lanet yağıyor ölüsüne. O gün değil, şimdi. Sevineyim mi? Fayda eder mi? Arkadaşlarım telefonda konuşmaya bile korkuyordu benimle. Sosyal mecralarda Hocaya laf etme Allahsız yazıyorlardı bana. Darbeci diyorlardı. ‘Geberdi’ yazmış TRT. Oysa ben TRTnin yasaklılar listesine ilk kez Fetullah’a fetö dediğim için girmiştim. (Halen yasaklıyım) Ne yapayım şimdi? Ben de zamanında fetönün elini ayağını öpenlerle bir olup en sert beddua yarışına mı gireyim? Girmem hocam. Ben hiç sevinmedim. En fazla ‘alacağım vardı bu heriften! Ahirete kaldı!’ diyebilirim.

Fethullah Gülen’in ölümü üzerine Oğuzhan Uğur’dan çarpıcı açıklama: ‘Alacağım vardı, ahirete kaldı’
Yorum Yap