1. Haberler
  2. Spor
  3. Juventus’un futbolcu çiftine şok: Maç sırasında evi soyuldu!

Juventus’un futbolcu çiftine şok: Maç sırasında evi soyuldu!

İtalya’da Juventus-Lazio maçının oynandığı sırada sahada olan Douglas Luiz’in evine hırsız girdi. Soygunda yaklaşık 550 bin dolar (yaklaşık 19 milyon TL) değerinde mücevher ve saat çalındı.

featured

Juventus’un futbolcu çifti Douglas Luiz ve Alisha Lehmann şoku yaşadı. Luiz’in de oynadığı Juventus-Lazio maçının oynandığı sırada çiftin eve hırsız girdi.

İtalyan spor gazetesi Gazzetta dello Sport’a göre, hırsızlar Luiz’e ait 11 saat ve Lehmann’ın elmas kolyelerini çalarak kayıplara karıştı.

Soygunda çalınanların değerinin yaklaşık 550 bin dolar (yaklaşık 19 milyon TL) değerinde olduğunu ifade edildi.

Olay anında Lehmann ise takım arkadaşlarıyla birlikte bir otelde konaklıyordu.

EVİ DAĞINIK HALDE BULDU

Maç sonrası evine dönen Luiz, büyük bir şokla karşılaştı. Evinin darmadağın olduğunu gören Brezilyalı futbolcu, durumu hemen polise bildirdi. Saat 01.30’da alarm verildi ve polis ile adli inceleme ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Soygunda özellikle Luiz’in değerli saat koleksiyonu ve Lehmann’a ait mücevherlerin çalınmış olması dikkat çekti. Çift, bu talihsiz olay sonrası büyük bir şok yaşarken, Torino polisi hırsızları yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

AYNI KULÜPTE OYNUYORLAR

Douglas Luiz ve Alisha Lehmann, bu yaz transfer döneminde Aston Villa’dan Juventus’a transfer olmuşlardı. İkili, futbol dünyasının “ilk çift transferi” olarak tarihe geçti. Luiz, Juventus’a 65 milyon dolar değerinde bir anlaşmayla katılırken, haftalık maaşının 130 bin dolar civarında olduğu bildirildi. Lehmann’ın maaşı ise açıklanmamakla birlikte, Aston Villa’daki yıllık kazancının 270 bin dolar olduğu biliniyor.

Juventus’un futbolcu çiftine şok: Maç sırasında evi soyuldu!
Yorum Yap