1. Haberler
  2. Spor
  3. Mauro Icardi ifşa etmişti: Keita Balde’nin eski eşinden Wanda Nara açıklaması!

Mauro Icardi ifşa etmişti: Keita Balde’nin eski eşinden Wanda Nara açıklaması!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 2023'te Wanda Nara'nın Keita Balde tarafından rahatsız edildiğini kamuoyuna açıkladı. O olaydan sonra Keita Balde sezon başında Sivasspor'a transfer oldu. Ayrıldığı eşi Simona Gautieri ise açıklamalarda bulundu.

featured

‘ın gol makinesi , 2023 yılında eski eşinin şu anda Sivasspor’da forma giyen tarafından rahatsız edildiğini açıklamıştı. O olayın mağdurlarından olan Senegalli golcünün boşandığı eşi Simona Gautieri ilk kez konuştu.

WANDA NARA’YI SUÇLADI

İtalyan yıldız Simona Gautieri, Sivasspor’un bu sezon başında transfer ettiği Keita Baldé’den resmen boşandı. İspanyol vatandaşlığına sahip Senegalli futbolcunun eski karısı sessizliğini bozdu. Ayrılığın nedeni olarak Balde’nin Inter’den eski takım arkadaşı Mauro Icardi’nin boşanmak üzere olduğu eşi ‘yı suçladı.

SKANDALI İFŞA ETMİŞTİ

Ocak 2023’te ortaya çıkan aldatma krizi sonrasında Icardi, Wanda ile Balde arasındaki ilişkinin fotoğraflarını, sohbet kayıtlarını ve detaylarını sosyal ağlarda paylaştı. Simona Guatieri ise Fanpage’e konuşarak tüm sırları açık etti.

Simona Guatieri açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu durumu halının altına süpürmeye çalıştım. Ailemden çok utanıyordum. Daha yeni bir aile kurmuştuk, evliliğimin bittiğine inanamıyordum.”

‘MUTLU HİSSEDİYORUM’

“Kendimi her şeyin eskisi gibi olabileceğine ikna etmeye çalıştım. Bunu telafi etmeye çalıştı ama içimde bir şey kırıldı. Bugün iyiyim, verdiğim karardan dolayı kendimi hafif ve mutlu hissediyorum ama kolay olmadı.”

‘WANDA’YA SÖYLECEK BİR ŞEYİM YOK’

“Yıllar boyunca gözlerimi ve kulaklarımı kapattım. Artık Wanda’ya söyleyecek hiçbir şeyim yok. Olay olduktan sonra çok üzüldüm. Bana kendisini suçlamak yerine eşimi suçlamam gerektiğini söyledi. Deliller ortadaydı. Konu kamuoyuna açılmıştı.”

‘ETRAFINDA YANLIŞ İNSANLAR VAR’

“Artık iş için uzakta, Türkiye’de yaşıyor. Varlığı benim hayatımda çok küçük. Bence etrafında yanlış insanlar var. Çocuklarına veya karısına yaklaşmasına izin vermeyen insanlar. İyi bir ruhu var ve sorun şu ki, etrafındakilerden kolayca etkileniyor.”

ICARDI MESAJLARI İFŞA ETMİŞTİ

Mauro Icardi ise o dönem Instagram’dan yaptığı paylaşımlarla Inter’den eski takım arkadaşı Keita Balde’nin Wanda Nara’yı mesaj ve arama yoluyla rahatsız ettiğini ifşa etmişti.

Paylaşımlarından Keita Balde’nin eşi Simona Guatier’yi de etiketleyen Icardi şu ifadeleri kullanmıştı:

“Keita Balde! Şimdi seni yarın yapacağın rutin işlerden kurtaracağım ki ailene ve başka şeylere vaktin olsun. Az önce, boynuzlanan zavallı bir kadına, eşinin bir süredir karıma (henüz boşanmadık) mesajlar yazdığını ve cevap almamasına rağmen bundan vazgeçmediğini söyledim. Elimde Instagram’dan eşime gönderdiği mesajlar ve fotoğraflar dahil her şey var. Bunları eşim bana gönderdi. Bunları tabii ki paylaşmayacağım. İşte, eşine yazdığım mesajları buraya bırakıyorum şampiyon! Magazin programları artık senin için zorlu geçecek. Kendini işine, yani fotoğraf çekmeye adasan iyi edersin. Eşine yalnızca Wanda’ya mesaj attığını söyledim, gönderdiğin mesajları yollamadım. Ailenizin geleceğini ona bırakıyorum. Unutma!”

SES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Keita Balde’nin olaylar olduktan sonra Wanda Nara’ya gönderiği sesli mesajlar da ifşa edilmişti. İşte o sözler:

“Senin nasıl olduğunu, sana neler olduğunu bilmeden bu dönemde çok acı çektim. İnsanların senin hakkında kötü şeyler söylediğini veya bir şeyler uydurduğunu gördüğümde bundan hoşlanmadım. Senin ne kadar harika bir insan olduğunu ve nasıl bir kalbe sahip olduğunu herkes bilemez. Harikasın, harika bir kadınsın, gerçekten inanılmaz bir kalbin var.”

Mauro Icardi ifşa etmişti: Keita Balde’nin eski eşinden Wanda Nara açıklaması!
Yorum Yap