1. Haberler
  2. Magazin
  3. Fedon’dan çarpıcı açıklamalar: ‘Bana Gavur dediğinizde hodri meydan!’

Fedon’dan çarpıcı açıklamalar: ‘Bana Gavur dediğinizde hodri meydan!’

Türk müziğinin efsane ismi Fedon, kimliğine yönelik 'Gavur' eleştirilerine sert tepki gösterdi! Rum asıllı ve Hristiyan olan Fedon, "Ben Hristiyanım ama Türk'ün hasıyım! Bu ülke için 27 ay gönüllü askerlik yaptım, vergimi ödüyorum. Bana 'Gavur' diyenlere hodri meydan!" diyerek cesur açıklamalarda bulundu.

featured

, kimliğine yönelik eleştirileri kesin bir dille reddederek, “Bana ‘Gavur’ diyorlar ama benden daha fazla bu ülke için mücadele eden yok! Türk’lük konusunda beni sorgulayacak kimse yok, sadece Allah” dedi. Türk milletine olan bağlılığını vurgulayan şarkıcı, 27 ay gönüllü askerlik yaptığına dikkat çekerek, “Bu ülke için her şeyi yaptım, vatanımı seviyorum” ifadelerini kullandı.

Sahnede Ölmek İstediğini Açıkladı

Fedon, sahneden ayrılmayı asla düşünmediğini belirterek, “Jübilem mezarda olacak! Sahnede son nefesimi vermek istiyorum. Zeki Müren ve Metin Arolat gibi öleceğim!” dedi. Sahne onun için bir yaşam tarzı haline gelmişken, “Kazandığım paraları tatil yaparak harcamadım, hep çalıştım. Son nefesime kadar sahnede olacağım” diyerek müzik kariyerine olan bağlılığını bir kez daha vurguladı.

Fedon’dan çarpıcı açıklamalar: ‘Bana Gavur dediğinizde hodri meydan!’
Yorum Yap