1. Haberler
  2. Haber
  3. İBB’den öğrencilere temiz bir gelecek: ‘Temiz Okul’ projesi başlatıldı

İBB’den öğrencilere temiz bir gelecek: ‘Temiz Okul’ projesi başlatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sağlıklı bir eğitim ortamında öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla "İBB Temiz Okul Projesi"ni başlattı.

featured

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), öğrencilerin sağlıklı bir eğitim alabilmeleri için “İBB Temiz Okul Projesi”ni hayata geçirerek, okullarda hijyenik bir ortam sağlamayı hedefliyor. Haftada toplam 180 okula profesyonel hizmeti sunulacak.

Profesyonel Ekiplerle Hijyenik Okullar

İBB’nin mobil temizlik ekipleri, 80 personelle okullara temizlik desteği sunacak. Hafta içi ders saatlerinde ve akşam saatlerinde temizlik hizmetleri gerçekleştirilecek. Ayrıca, hafta sonları tüm okullarda genel temizlik yapılacak.

İBB Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü, temizliğin her kademeden devlet okulunu kapsadığını belirterek, tüm alanların hijyenik bir şekilde temizleneceğini vurguladı. İBB, çapraz bulaşmayı önlemek için özel temizlik teknikleri uygulayarak, öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim görmelerini amaçlıyor.

Talepler, İBB Temiz Okul hattı üzerinden (0212) 455 33 33 numaralı telefondan ve yazılı olarak da okullardan alınacak. Temizlik personelinin yetersiz olduğu belirlenen okullardan başlayarak; öncelikli olarak devlet ının talepleri işleme alınacak.

İBB’den öğrencilere temiz bir gelecek: ‘Temiz Okul’ projesi başlatıldı
Yorum Yap