1. Haberler
  2. Magazin
  3. Eflatun şimdi de Moskova’yı açık hava sinemasında büyüledi!

Eflatun şimdi de Moskova’yı açık hava sinemasında büyüledi!

Moskova Yunus Emre Enstitüsü, başrolde Kerem Bursin ve İrem Heşvacıoğlu'nun oldugu "EFLATUN” filmini Rusça altyazılı olarak izleyicilerle buluşturdu. 

featured

‘da Nostaljik Açık hava gösterisi ve müzik dinletisine büyük ilgi gördü 

Moskova Yunus Emre Enstitüsü, başrolde Kerem Bursin ve İrem Heşvacıoğlu’nun oldugu “” filmini Rusça altyazılı olarak izleyicilerle buluşturdu. 

İzleyiciler, film gösterisi öncesi Ali Yüksel ve Ekaterina Dündar’ın sesinde Türkçe- Rusça şarkılar dinlediler. Türkiye’deki otantika açık hava film gösterinin ruhunu yansıtan gazoz, patlamış mısır gibi yiyeceklerin tadına baktılar.  

Faaliyeti düzenleyen Moskova Yunus Emre Türk Kültür Merkezi sosyal medya hesabında “Teşekkür Moskova!  Faaliyete katılmak isteyenler 4 saat içinde kapasitesinin üzerinde başvuru yaptı. Başvurular kapanmıştır!”  paylaşımını yaptı. 

Faaliyete katılmak isteyipte katılamayanlar “Tekrarlansın!  Yenileri  yapılsın! Faaliyete katılanlar ise faaliyet sırasındaki görsellere ve  Müthişti” gibi yorumlar yazdı. 

Moskova Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Koordinatörü Dr. Mehmet Ülker ise “Türk filmlerine gösterilen ilgiden dolayı “Teşekkürler Moskova” vurgusunu yeniledi.

Etkinliği izleyen Türk sanat eleştirmeni ve yazar Nilhan Aydın, “Eflatun bu yıl ‘daki en çok beğenilen yabancı filmler arasına girdi” dedi.

Eflatun şimdi de Moskova’yı açık hava sinemasında büyüledi!
Yorum Yap