1. Haberler
  2. Magazin
  3. Babası tarafından dolandırılmıştı! CZN Burak Ferrari alıp paylaştı

Babası tarafından dolandırılmıştı! CZN Burak Ferrari alıp paylaştı

Sosyal medyada yemek videolarıyla üne kavuşan CZN Burak, babasıyla yaşadığı sorunların ardından yeni bir adım atarak Ferrari aldı. Aracını Vadi İstanbul'daki mekanının önünde sergileyen ünlü isim, çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirtti.

featured

Yemek videolarıyla büyük bir takipçi kitlesine ulaşan ve adıyla tanınan Burak Özdemir, geçtiğimiz aylarda babasıyla yaşadığı anlaşmazlıklarla gündeme gelmişti. Babası tarafından dolandırıldığını iddia eden Burak Özdemir, bu süreçte garajındaki lüks araçlarını satarak sermaye oluşturmuştu.

Burak Özdemir, sosyal medyada sıkça gündem olan bu olayların ardından şimdi de yeni ‘si ile dikkat çekti. Çocukluğundan beri Ferrari hayali kurduğunu belirten CZN Burak, yeni aracını Vadi İstanbul’daki restoranının önüne çekerek bir poz verdi. Aracın plakasının sonu ise memleketi Hatay’ın plaka kodu olan ’31’ ile bitiyor, bu detay da dikkatlerden kaçmadı.

Daha önce bir mahkemede aylık kazancını 30 bin TL olarak açıklayan CZN Burak, babasıyla yaşadığı sorunlar sonucunda yollarını ayırmış ve kendi işini kurma kararı almıştı. Babasıyla arasında çıkan hukuki sorunlar nedeniyle, kendi ismi ve fotoğrafının kullanıldığı mekanlardan tabelaların indirilmesini istemişti.

Babası tarafından dolandırılmıştı! CZN Burak Ferrari alıp paylaştı
Yorum Yap