1. Haberler
  2. TÜRKİYE
  3. Yunanistan’a kaçmaya çalışan FETÖ şüphelileri Edirne’de yakalandı

Yunanistan’a kaçmaya çalışan FETÖ şüphelileri Edirne’de yakalandı

Edirne'nin Meriç ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan FETÖ/PDY şüphelileri S.Y. ve Z.E., jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Aynı operasyonda, PKK/KCK üyesi olduğu iddiasıyla aranan bir başka şüpheli de yakalandı.

featured

Edirne’nin Meriç ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçmaya çalışan FETÖ/PDY şüphelileri S.Y. ve Z.E., güvenlik güçleri tarafından yakalanarak tutuklandı. Şüpheliler, 1’inci derece askeri yasak bölgede gözaltına alındıktan sonra jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YUNANİSTAN’A KAÇIŞ GİRİŞİMİ

Yakalanan şüphelilerin, Türkiye’den yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçma girişiminde bulundukları belirtildi. Güvenlik güçleri, Meriç ilçesinde askeri yasak bölgede düzenledikleri operasyonla şüphelileri yakalayarak, yargı önüne çıkardı. Yakalanan şüphelilerden S.Y. ve Z.E.’nin FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu tespit edildi.

PKK/KCK ŞÜPHELİSİ DE YAKALANDI

Operasyon sırasında güvenlik güçleri, aynı bölgede başka bir kaçış girişimini daha engelledi. ‘Terör örgütü PKK/KCK’ya üye olmak’ suçundan aranan İ.İ. isimli şüpheli, yasa dışı yollardan Yunanistan’a geçmeye çalışırken yakalandı. Gözaltına alınan İ.İ., işlemlerinin ardından jandarma ekiplerine teslim edildi. Şüpheli, yargı sürecine devam edilmek üzere adliyeye sevk edilecek.

Yunanistan’a kaçmaya çalışan FETÖ şüphelileri Edirne’de yakalandı
Yorum Yap