1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Xbox Game Pass’ten 5 yeni oyun!

Xbox Game Pass’ten 5 yeni oyun!

Oyun severler için heyecan verici haberler gelmeye devam ediyor. Xbox Game Pass, kütüphanesine eklediği yeni oyunlarla oyuncuları sevindirmeye hazırlanıyor. Bu hafta ve önümüzdeki günlerde hizmete girecek oyunlar, çeşitliliği ve kalitesiyle dikkat çekiyor. İşte Xbox Game Pass’e eklenen ve eklenecek olan en yeni oyunlar...

featured

Microsoft, popüler oyun abonelik hizmeti ‘e Temmuz ayı içerisinde eklenecek beş yeni oyunu duyurdu. ‘Magical Delicacy’ ve ‘Flock’ şu an da hizmette olan oyunlar arasında. Bu hafta içinde kütüphanesine ‘Flintlock: The Siege of Dawn’, ‘Dungeons of Hinterberg’ ve ‘Kunitsu-Gami: Path of the Goddess’ oyunları da eklenecek.

Öte yandan, EA Sports College Football 25’in erken erişim denemesi başladı. Xbox Game Pass aboneleri, bu deneme sürümü ile oyunun yapısını önceden görme fırsatına sahip olacaklar.

Geçtiğimiz hafta, Microsoft’un bu ay Modern Warfare 3’ü Xbox Game Pass’e getirmeyi planladığı iddia edildi. Ayrıca, Black Ops 6’nın 25 Ekim 2024’te piyasaya sürülmesiyle birlikte ilk gün hizmette yer alacağı doğrulandı. Böylece kütüphaneye eklenen ilk Call of Duty oyunu Black Ops 6 olacağı anlaşıldı.

Xbox Game Pass’e Eklenecek 5 Yeni Oyun:
Magical Delicacy  – 16 Temmuz
Flock – 16 Temmuz
Flintlock: The Siege of Dawn – 18 Temmuz
Dungeons of Hinterberg – 18 Temmuz
Kunitsu-Gami: Path of the Goddess – 19 Temmuz

Xbox Game Pass’ten 5 yeni oyun!
Yorum Yap