1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’den Saint Maximin bombası!

Fenerbahçe’den Saint Maximin bombası!

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde sezon öncesi çalışmalarına başlayan Fenerbahçe’de, gözler transferlere çevrildi. Mourinho’nun hızlı bir kanat oyuncusu talep etmesi üzerine harekete geçen yönetim, Saint Maximin transferini bitirmeye hazırlanıyor.

featured

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda oynayacağı Lugano maçına kadar eksik bölgelere takviyeler yapmayı düşünen , Sports Digitale’nin haberine göre, Al Ahli ile transferi konusunda anlaşmaya çok yakın! Al Ahli yönetimi, oyuncuya Fenerbahçe ile sözleşme şartlarını görüşmesi için izin verdi.

YILLIK ÜCRETİNİN DÜŞÜRÜLMESİNİ KABUL ETTİ

Saint Maximin ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe, oyuncudan maaşında indirime gitmesini istedi. BBC Arabic’in haberine göre, Al Ahli’den 10.5 milyon Euro kazanan Maximin, yıllık ücretinin 7 Milyon Euro’ya düşürülmesini kabul etti.

Habere göre Fenerbahçe, yıllık ücretin 4.5 milyon Euro’luk kısmını karşılayacak. Kalan kısmını ise Al Ahli ödeyecek.

Saint Maximin’i satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünen Fenerbahçe, opsiyonu kullanması halinde 15 milyon Euro Al Ahli’ye ödeme yapacak. Ayrıca Fenerbahçe, satın alma opsiyonunu kullandığı taktirde, bu bedelin 5 milyon Euro’sunu Maximin’e, geri kalanını ise Al Ahli’ye ödeyecek.

Fenerbahçe’den Saint Maximin bombası!
Yorum Yap