1. Haberler
  2. Yaşam
  3. 4 ayda yaşadığı değişimle takipçilerini şaşırttı! Fenomen Giselle Tomey zayıflama sırrını anlattı

4 ayda yaşadığı değişimle takipçilerini şaşırttı! Fenomen Giselle Tomey zayıflama sırrını anlattı

Sosyal medyada paylaşımlar yapan 27 yaşındaki Miami'li bir anne de takipçilerine motivasyon sağlayan kişilerden bir tanesi. Sadece 4 ayda yaşadığı değişimi paylaşmasıyla sırrını öğrenmek isteyen pek çok takipçisi bunu anlatması için yorum yaptı. 27 yaşındaki anne, daha sıkı bir karna kavuşmasına yardımcı olan rutinini takipçilerine anlattı.

featured

Miami’de yaşayan 27 yaşındaki bir anne, sadece dört ayda 11 kilo vermesine yardımcı olan rutinini açıkladı.

27 yaşındaki , sosyal medyada viral olan videosunda kendisinin inanılmaz öncesi-sonrası fotoğraflarını paylaştıktan sonra TikTok’ta diyet ve egzersizleri hakkında bilgi verdi. Sosyal medyada ‘gissiiiiiiiiii’ adıyla bilinen genç kadın, kilolu halinin süper sağlıksız ve mutsuz olduğunu söyledi.

NASIL YAPTIĞINI ÖĞRENMEK İSTEYENLER YORUM YAĞDIRDI

Dailymail’de yer alan habere göre; 27 yaşındaki anne, kilo verme yolculuğuna başlamadan önce ‘kocaman kolları’ ve anne olmasının ardından oluşan büyük bir karnı olduğunu söyleyip bunun utanç verici hissettirdiğini hatırladığını anlattı.

GÜNDE 4-5 KEZ YEMEK YİYOR

Mynet’in haberine göre; Giselle sosyal medyada paylaştığı görüntülerde sonrasında kilo verdiği haliyle düz bir karnının olduğu ve ‘süper özgüvenli’ hissettiğini söylediği fotoğraflar yer aldı.

Giselle paylaşımına “Dört aylık sıkı çalışma meyvesini verdi” başlığını da attı. Giselle’nin paylaşımı çok sayıda görüntülenme ve pek çok destekleyici yorum aldı. Bazıları “Bu motivasyona ihtiyacım var. Harika görünüyorsun” derken bazıları ise “Lütfen egzersiz rutininizi ve diyet planınızı gösterin” diye yorum yaptı.

Giselle’in sırrını paylaşmasını isteyen kişiler “Lütfen antrenman rutinini paylaşır mısın? Bu bana ilham verdi” diyerek detayları istedi. Giselle sonraki videolarında kilo verme rutinini açıklayarak şu anda hayatında hiç olmadığı kadar sağlıklı olduğunu söyledi.

Kilo vermek için yaptığı en yararlı şeyin kalori açığı ile beslenmek olduğunu açıkladı. Günde 1.200 kalorilik bir sınırla başladı, ancak şimdi ‘daha hoşgörülü’ ve bazen 1.300 kaloriye kadar çıkıyor.

27 yaşındaki anne, her gün salata veya yeşil smoothie de dahil olmak üzere ‘bol miktarda sebze’ yediğini, hedeflerine ulaşmak için fast food, kahve ve alkolü bıraktığını söyledi.

Giselle, artık kilo verdiği için her iki ya da üç haftada bir ızgara nugget, makarna ve peynire izin verdiğini de söyledi. Ayrıca pilates dersinden sonra haftada bir kahve içtiğini de ekledi.

GÜNDE 4-5 KEZ YEMEK YİYOR

Giselle günün büyük bölümünde aç kalmak yerine dört ya da beş kez yemek yemeye geçtiğini söyledi. Sabah 10’dan önce kahvaltı ettiğini ve akşam 8’de yemeyi bıraktığını anlattı. Ayrıca geceleri haftada üç veya dört kez sıcak limonlu su içtiğini de söyledi.

Antrenmanlarının kardiyo, tonlama egzersizleri ve pilatesin bir karışımı olduğunu söyleyen Giselle, her gün 5 dakikalık kol egzersizinin yanı sıra koşu bandında 30 dakikalık yürüyüş yaptığını da söyledi.

Evinde pilates matında egzersizler yapmayı sevdiğini ve reformer derslerine de gittiğini anlattı. Takipçileri onun sıkı karnının sebebini merak ederken o bunu bel antrenmanlarına bağladı.

4 ayda yaşadığı değişimle takipçilerini şaşırttı! Fenomen Giselle Tomey zayıflama sırrını anlattı
Yorum Yap