1. Haberler
  2. Magazin
  3. Pavyondan yeni pozlar! Hazar Ergüçlü eleştirilere gönderme yaptı

Pavyondan yeni pozlar! Hazar Ergüçlü eleştirilere gönderme yaptı

Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri'nde adından söz ettiren bir performans sergileyen ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, pavyon sahnesine gelen eleştiriler hakkında ilk kez konuştu. Ergüçlü pavyondan yeni pozlar paylaşarak, "Bir daha yapayım" ifadelerini kullandı.

featured

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, İnci Taneleri dizisindeki Dilber rolü ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yılmaz Erdoğan’ın yeni dizisinde başrol oynayan oyuncu, kendisine gelen pavyon eleştirileri hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Eleştirilere göndermeyle cevap verdi.

PERFORMANSI TEKRARLAYACAK

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergenç, Güven Kıraç, Kubilay Aka ve Rıza Kocaoğlu’nun başrollerinde yer aldığı İnci Taneleri dizisi fragmanı yayınlandığı günden beri adından söz ettiriyor. Ergüçlü, gelen eleştirilere Instagram hesabından yanıt verdi ve performansını tekrarlamaya hazır olduğunu belirtti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide pavyon dansçısı Dilber’i oynayan Hazar Ergüçlü, performansıyla akım haline gelirken eleştiriler de beraberinde geldi. Ergüçlü de gelen eleştirilere bir göndermeyle karşılık verdi.

Günlerdir dansı ve performansıyla gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü, diziden kareleri Instagram hesabından yayınlayarak “Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım” ifadelerini kullandı. Ergüçlü’nün paylaşımına Metin Akdülger ve Özge Özpirinçci’den kahkaha emojili yorum geldi.

 

Pavyondan yeni pozlar! Hazar Ergüçlü eleştirilere gönderme yaptı
Yorum Yap