1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Yemekteyiz Nedim kimdir? Nedim Yavuz Varnalı kimdir? Kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı?

Yemekteyiz Nedim kimdir? Nedim Yavuz Varnalı kimdir? Kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı?

Zuhal Topal'ın TV8 ekranlarında sunduğu Yemekteyiz programı yeni haftaya başladı. Yemekteyiz Nedim olarak anılan Nedim Yavuz Vurnalı'nın kim olduğu merak edildi. Peki Yemekteyiz Nedim kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi filmlerde oynamıştır?

featured

Zuhal Topal’la programı yeni haftaya başladı. Haftanın birincisinin 75 bin TL ödül aldığı yarışmada yeni yarışmacı Nedim dikkat çekti.

NEDİM YAVUZ VURNALI KİMDİR?

ı, 1962 yılında İstanbul’da doğmuş ve İstanbul Erkek Lisesi mezunu olmuştur. Eğitimini Berlin Teknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Berlin’de yaşadığı dönemde bir süre, İspanya ve Türkiye’de de zaman geçirmiştir.

Nedim Yavuz Varnalı, ilginç ve renkli bir hayata sahiptir. Özellikle seyahat etmeyi seven birisi olarak bilinir. Bir süre teknede yaşamış ve seyahat etme tutkusunu vurgulamıştır. Ayrıca, İtalyan bir eşi bulunmaktadır. Eşi, ünlü yönetmen Şerif Gören’in yönettiği ve ‘ın başrolde olduğu ‘Polizei’ adlı filmde rol almıştır. Bu filmdeki performansı, Varnalı için gurur kaynağıdır.

Nedim Yavuz Varnalı, Yemekteyiz programında dikkat çekici bir performans sergilemiştir. Ayrıca, programa renk katarak yaptığı ilginç açıklamalar ve verdiği sözlerle dikkat çekmiştir. Özellikle Alaska için verdiği uçak bileti sözü, izleyicilerin ilgisini çekmiştir. Ayrıca, dünya mutfağına olan ilgisi ve gezdiği ülkelerde restoran açma hayali, onu farklı kılan özelliklerden biridir.

Nedim Yavuz Varnalı’nın ilginç hayat hikayesi ve Yemekteyiz serüveni, izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmıştır. Programda kendine özgü tarzıyla ve yemek sunumlarıyla dikkat çeken Varnalı, Yemekteyiz izleyicileri tarafından merakla takip edilmektedir.

TV8 ekranlarından yayınlanan Yemekteyiz programına her hafta yeni yarışmacılar yemekleri ile rekabet ediyorlar. Bu haftanın 5’inci gün yarışmacısı Nedim Yavuz Vurnalı oldu.

Yemekteyiz Nedim kimdir? Nedim Yavuz Varnalı kimdir? Kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı?
Yorum Yap