Yenidoğan çetesi üyesi Ahmet Atilla Yılmaz’ın o dizide oynadığı ortaya çıktı!

Yenidoğan çetesi üyesi Ahmet Atilla Yılmaz’ın o dizide oynadığı ortaya çıktı!1

Bebek acil hastalarını anlaşmalı oldukları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek, bebeklerin ölümlerine neden olan Yenidoğan çetesi soruşturmasında 22 kişi tutuklanmış, 47 kişi hakkında ise iddianame hazırlanmıştı. Bu kişiler arasında yer alan ve hastanenin başhekimi olan Ahmet Atilla Yılmaz, evrak sahteciliği yaparak SGK’dan haksız kazanç elde etmekle suçlanmıştı.

Yılmaz, hazırlanan polis fezlekesinde suçlamaları reddetmiş ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ettiğini açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde, Yılmaz’ın Adım Farah dizisinde bir doktor olarak rol aldığı ve bu rol aracılığıyla kendi adını kullanarak reklamını yaptığı ortaya çıktı. Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in paylaştığı dizide, Farah’ın oğlu Kerimşah’ın nadir görülen bir hastalığa yakalanması üzerine yaşananlar konu edilmişti.

Bu şaşırtıcı gelişme, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Ahmet Atilla Yılmaz’ın hem hastane başhekimi olarak hem de televizyon dizisinde yer alarak çifte kimlik yaratması, eleştirilerin odağında yer aldı.

Exit mobile version