Cem Garipoğlu’nun mezarı bugün açılıyor: ‘Öldüğüne inanmıyoruz!’

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı

‘nun mezarı, davasındaki sır perdesini aralamak için açılıyor. Münevver Karabulut’u katleden ve cezaevinde intihar ettiği öne sürülen Garipoğlu’nun mezarının açılması, hem Karabulut ailesinin hem de kamuoyunun dikkatini çekti. Bugün sabah saatlerinde mezarlık önünde polis ekipleri, olası gerginliklere karşı geniş güvenlik önlemleri aldı.

Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, “Biz öldüğüne inanmıyoruz” diyerek, “Bu dava bir yargı darbesidir” açıklamasında bulundu. Garipoğlu’nun cezaevi psikologunun, intihar meyilli olmadığını belirttiğini ifade eden Epözdemir, “Bir insanın kendini boğması, intihar vakaları arasında en zor olanıdır. Dış dünyaya bir mesaj bırakmadan intihar eden bir kişi yoktur” dedi.

Garipoğlu’nun Ölümü Sır Perdesiyle Kaplı

Cem Garipoğlu’nun 2014’te cezaevinde ölü bulunması, birçok soruyu da beraberinde getirdi. “Olayın içinde FETÖ izleri olabilir” diyen Epözdemir, cinayetle ilgili daha önce sağlanan delillerin eksik olduğunu iddia etti. “Kamera kayıtları kırık denmişti ama bizim incelememiz sonucu kayıtların aslında sağlam olduğunu öğrendik” diyerek, bu cinayetin üzerindeki karanlık noktaları ortaya koydu.

Bugün yapılacak fethi kabir işlemi sırasında Garipoğlu’nun cesedi çıkarılarak İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek ve DNA örnekleri ailesiyle karşılaştırılacak. “Bir genç kızın geleceğini elinden alan bir katilin gerçekten öldüğüne inanmıyoruz” ifadeleriyle iddialarını güçlendiren Epözdemir, kamuoyunun dikkatini çekmekte kararlı.

Sonuçlar Şok Edici Olabilir

Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması, hem adalet arayışı hem de geçmişin sırlarını gün yüzüne çıkarma çabası olarak büyük bir önem taşıyor. Bu süreç, Karabulut ailesinin adalet arayışında yeni bir dönüm noktası olabilir. Şimdi tüm gözler, Garipoğlu’nun mezarından çıkacak cesette.

Exit mobile version