“2024 Yılında Bilinmesi Gereken En Önemli Gezegen Gerilemeleri: Astrolojik Zamanı Yeniden Değerlendirme Fırsatı”

Yeni Proje (7)

Astrolojide gerilemeler kaosa neden olmasıyla ünlüdür, ancak bu yıllık olayların bu kadar popüler olmasının başka bir nedeni daha var. Çünkü gerileme dönemleri bize yavaşlama ve mevcut durumumuzu yeni bir açıdan gözden geçirme şansı sunuyor. Retrolar, bir gezegenin Dünya’ya bakış açımızdan görünen geriye doğru hareketini ifade eder, yani gezegenler aslında geriye doğru dönmemektedir. Bu görsel yanılsama, ilgili gezegenin enerjisini ve ifadesini etkiler. Gerileme döneminde, o gezegenle ilgili temalar yoğunlaşabilir veya farklı şekilde deneyimlenebilir. Bir gezegen geri harekette olduğunda gecikmeler ve zorluklar bekleyebiliriz, ancak bunun nedeni, durup düşünmemiz gerektiğidir. Gerilemelerin doğası gereği olumsuz olmadığını, zorluklar sunabilseler de büyüme, iç gözlem ve yeniden kalibrasyon için değerli fırsatlar olduklarını hatırlamak önemlidir.

Aşk ve iletişim konusunda, 4 Ağustos’a dikkat edin; bu, Merkür’ün Başak ve Aslan burcunda gerilediği zamandır. Bu, bir ilişki içinde olup olmadığınızı veya bir ilişkiye girmek üzere olup olmadığınızı özellikle bilmeniz gereken bir andır. Merkür iletişim gezegenidir, dolayısıyla geri gittiğinde herhangi bir yanlış anlaşılmayı önlemek için gerçekte ne demek istediğimizi söylediğimizden emin olmanın zamanı gelmiştir. Bu süre zarfında, özellikle konuşkan gezegen Başak burcundan (Merkür tarafından yönetilen bir burç) ayrılıp tutkulu ve dramatik Aslan burcuna geçtiğinde, iletişim her zamankinden daha zor gelebilir. Bu nedenle, bu mutlaka DTR için en iyi zaman değil, ancak pazarlığa açık olmayan konularınızın ne olduğu konusunda ciddileşmek ve bunu iletmek için elinizden gelenin en iyisini yapmak için harika bir zaman. Temize çıktığımızda ve 28 Ağustos’ta Merkür istasyonları ileri harekete geçtiğinde, her zamanki kadar tutkuyla sevebilir ve flört edebilirsiniz.

Bu Merkür gerileme sezonu, ateş ıyla (Koç, Aslan ve Yay) ilgilidir ve bu, kariyer hedeflerimiz ve gerçekten ne istediğimiz hakkında birçok düşünceyi beraberinde getirebilir. Yeni ve heyecan verici bir şeyin peşinde, 5 yıllık planımızı pencereden dışarı atma konusunda bir yoğunluk ve istek hissedebiliriz. Bunun yerine günlük tutmayı ve aldığınız mesajlar üzerinde düşünmeyi deneyin; bu, kariyerinizde veya hayatınızda yolunda gitmeyen şeylere dikkat etmeniz için size yalvaran sezginizdir, böylece onların güzel bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Merkür istasyonları yön verdiğinde, gelecek için ne arzuladığınıza dair net bir vizyonla bu öngörülere göre hareket edin.

Exit mobile version