TBMM’de gizli ‘İsrail Türkiye’yi hedef alacak’ oturumu başladı!

tbmm

Cumhurbaşkanı Tayyip ‘ın ‘in Filistin ve Lübnan’dan sonra Türkiye’yi hedef alacağına yönelik açıklamaları için muhalefet tarafından talep edilen Genel Kurulu kapalı oturumu başladı.

TBMM Genel Kurulunda, Dışişleri Bakanı ve Milli Savunma Bakanı tarafından “İsrail’in saldırıları ve Orta Doğu’daki gelişmeler” konusunda bilgilendirme yapılacak. Genel Kurul’da yapılan oylamaya göre bilgilendirme kapalı oturumla yapılacak. Böylece ilgili bilgiler 10 yıl boyunca saklı kalacak.

Erdoğan TBMM’nin açılışında yaptığı konuşmada, İsrail’in Filistin ve Lübnan’dan sonra Türkiye’yi hedef alacağını söyleyerek Türkiye’nin bağımsızlığı için tüm imkanlarla buna karşı durulacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün partisinin grup toplantısında Erdoğan’ın açıklamasının “akla yatar tarafı yok, ama söyleyen cumhurbaşkanı olunca biz de gel anlat dedik” dedi.

Gerçekten tehdit var ise bunun detaylarını cumhurbaşkanından dinlemek istediklerini ifade eden Özel, Türkiye’de ekonomik sorunların büyüdüğüne dikkat çekerek “ülkenin gerçek sorunlarını kimseye örttürmeyiz” dedi.

Exit mobile version